Saturday, 9 August, 2008

Koleksi lagu-lagu kumpulan Senario

Kumpulan senario ni dulu2 mmg best sangat2.. Diorang banyak juga album yang laku. lagu die pun best didengar untuk hiburka hati.. x caye? try la korang dengar sendri.. Sure bleh tersenyum-senyum sensorang.. adik saya minat sangat dengan lagu-lagu diorang ni..

untuk download, seperti biasa, klik saja pada tajuk lagu ok..

1. Senario - Cari tapak

2. Senario - Hatiku Di Kampung


3. Senario - Joget Toleh-Menoleh


4. Senario - Motor Kapcai


5. Senario - Sebelum dan Sesudah

6. Senario - Zapin Usik Mengusik


7. Senario - Cepat Kaya


8. Senario - Hukum

Thursday, 31 July, 2008

Mahluk Tuhan Paling Seksi. (Versi Lelaki)

Mahluk Tuhan Paling Seksi (versi lelaki)

Cube la dengar lagu ni..

Stacy - Gembira Hidup Ini

Klik tajuk lagu untuk muattrurun lagu

Stacy - Gembira Hidup Ini

Disini kunyatakan semua,
Cerita kehidupanku,
Telah tempuhi hidup yang sukar ku terima,
Tapi ku mampu laluinya,
Merempuh suka dan duka,
Dengan tenang hati ku telan pahit manis kehidupan.

Chorus:
Sekiranya,
Ku tak mampu,
Halangi semua,
Pasti ku hampa.
Sekiranya,
Ku tak bersedia,
Akan ku pulang ke asal ku,
Tapi ku tak rela.

Kerna ku sorang manusia,
Yang tak suka pada duka,
Kerna ku saying gembira,
Gembirakan hidup ini.

Kerna ku tahu inginku,
Apa yang aku inginkan,
Akan ku capai segala,
Segala yang diinginkan
Demi kehidupanku….


Sound Track Filem Ayat- ayat Cinta

OST Filem Ayat-ayat Cinta

Antara lagu-lagunya ialah

1. Rossa - Ayat-Ayat Cinta
2. Sherina - Jalan Cinta.mp3
3. Rossa - Takdir Cinta
4. Ungu - Tercipta Untukku (Ft. Rossa)
5. Ungu - Andai Ku Tahu
6. Music Scoring - Opening Scene
7. Music Scoring - Letter From Noura
8. Music Scoring - Thalagi
9. Music Scoring - The Basket
10. Minus One - Ayat-Ayat Cinta
11. Minus One - Jalan Cinta
12. Minus One - Takdir Cinta

Republik - Hanya Ingin Kau Tahu

Clik tajuk lagu untuk download lagu

Republik - Hanya Ingin Kau Tahu

Ku telah miliki
Rasa indahnya perihku
Rasa hancurnya harapku
Kau lepas cintaku

Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Berpikirku salah mengertimu

Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu
Tuk lalui waktu yg tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku

Walaupun semua
Hanya ada dalam mimpiku
Hanya ada dalam khayalku
Ku lewati itu

Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Berpikirku salah mengertimu

Saturday, 26 July, 2008

Bawaku terbang -The Fabulous Cats

Bawaku terbang -The Fabulous Cats

Lirik Lagu

Mata Ke Mata..
Ke Hati..
Hati ke Hati..
Hati Hati..

Bibir Ke Bibir..
Bicara Janji..
Janji Ke Janji..
Jadi Hujan…

Rindu ke Rindu..
Termimpi mimpi..
Hari Ke Hari..
Nanti di nanti..
Menanti Pasti..
Pasti Disisi..
Sisiku Kini..
Ternanti nanti..

Bila diceritakan tentang cinta
Segalanya muncul sekelip mata
Semuanya di depan matanya dia
Makan tidur pun tak lena

Dia… cinta…
Dia… sayang…
Aku… dicinta…
Aku… disayang…

Kamu yang bawa ku terbang
Kamulah jua yang membawa cinta
Ke jalannya..

Kamu yang bawa ku terbang
Ke bintang kejora cinta kita
Kekal untuk selamanya

Kita berdua kian bermesra
Rindu makin membara
Kita berdua bermain kata
Pasang surut tak endah

Dia… cinta…
Dia…. sayang…
Aku…. dicinta..
Aku… disayang…

Kamu yang bawa ku terbang
Kamulah jua yang membawa cinta
Ke jalannya…

Kamu yang bawa ku terbang
Ke bintang kejora cinta kita
Kekal untuk selamanya

Mata hati jiwaku…
Seluas langkah di
Sebesar cubisan
Namun segitiga bermuda

Ku ganti sungai merah
Dengan darahku
Rinduku meragutkan
Kehangatan cinta kita

Mungkin tidak sehebat mana
Ku di pertikaikan kasih
Ku bukan tempat dua ketiga
Di hati ku cuma kau yang satu
Seterusnya nyatanya hanya
Dirinya jiwanya
Jiwa ku rentas benua
Warna angkasa cinta
Cintalah kamu…

Kamu yang bawa ku terbang
Kamulah jua yang membawa cinta
Ke jalannya…

Kamu yang bawa ku terbang
Ke bintang kejora cinta kita
Kekal untuk selamanya
Download lagu best...

Cinta Tak Bersyarat -Element

Tak ada sedikitpun sesalku
Tak bertahan dengan setiaku
Walau di akhir jalan
Ku harus melepaskan dirimu

Ternyata tak mampu kau melupa
Dalamnya cintaku yg hebat
Hingga ada alasan bagimu
Tuk tinggalkan setiamu
Demi nama cinta
Telah kupersembahkan hatiku hanya untukmu
Tlah kujaga kejujuran dalam setiap nafasku
Karna demi cinta
Telah kurelakan kecewaku atas ingkarmu
Sebab kumengerti cinta itu tak mesti memiliki

Andai saja bisa kau pahami
Layaknya arti kasih sejati
Karna cinta yg sungguh
Tiada akan pernah mungkin bersyarat

Ternyata tak mampu kau melupa
Dalamnya cintaku yg hebat


Lagu ni memang best sangat..menyentuh perasaan.. Cuba la dengar, click je kat tajuk lagu untuk muatturun